24. syyskuuta 2011

Hevoskuuri.fi - hieno kestävyysurheilu sivusto

Niin harvoin Suomeen saadaan mitään uusia kunnollisia urheilusivustoja. Vuoden alkupuolella kaikkien kestävyysurheilusta kiinnostuineiden iloksi uusi sivusto hevoskuuri.fi perustettiin. Tästä sivustosta tuli heti ensi käynnin jälkeen minulle vakituinen paikka seurata mitä tapahtuu kestävyysurheilun rintamalla.

Tuon sivuston parhaita puolia on se, että se todellakin on kestävyysurheilun asialla. Se uutisoi kaikesta mahdollisesta kestävyysurheilusta ja sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia haastatteluita eri lajien urheilijoilta. Ja haastatteluiden ja juttujen tyylinä on todellakin pureutua asioihin kestävyysurheilun kannalta, ei suuren yleisön kannalta, kuten vaikkapa YLE Urheilu joutuu yleisönsä takia tekemään.

Suuresti toivon, että hevoskuuri.fi menestyy, koska se vähään aikaan ensimmäinen suomalainen urheilusivusto, joka tosiaan tuo jotain lisäarvoa normaaleille uutisille. YLE, IL, IS, MTV3 yms eivät tuo urheilu-uutisiin mitään uutta. Ne kaikki vaan toistavat samaa uutista. Hevoskuuri on iloinen poikkeus. Urheilulehti ja Veikkaaja ovat myös menneet suuntaan, että jokaisessa uutisessa pitää olla jotain shokeeraavaa. Harvoin kummassakaan lehdessä (tai nettiuutisissa) on puhdasta urheiluraportointia tai haastattelua. Jokaiseen juttuun pitää saada raflaafa otsikko ja joku väite joka ihastuttaa tai vihastuttaa osaa lukijoista.

Yksi syy Suomalaiseen otsikkosotaan on ampparit.com, jota yllättävän moni käyttää uutistensa tietolähteenä. Sinne pitää siis saada otsikko, joka erottaa sen kaikesta muusta massasta. Toivonkin, että hevoskuuuri ei koskaan löydä tietään amppareihin, tai ei ainakaa muuta otsikointia amppareita varten.

Jos et ole itseäsi hevoskuurin sivuille löytänyt, niin käyppäs katsastamassa:

Kuva hevoskuuri.fi:stä

Disclaimeri: minulla ei ole tämänkään puljun kanssa mitään tekemistä. Haluan vain tukea Suomalaista urheilua eteenpäin vievää sivustoa, joka vielä tuottaa hienoa sisältöä nettiin.

Tämän tekstin on kirjoittanut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti