30. marraskuuta 2011

Marraskuu hujahti huonolla harjoittelulla

Marraskuu ei oikein sitten sopinut mulle. Sairaspäiviä tuli ihan liikaa. Koko kesä meni 30 tunnin harjoittelu kuukausilla ja nyt Loka- ja Marraskuussa tuli molemmissa vain 11 tuntia treeniä. Enkä saanut mitään edes tänne kirjoitettua. Surkeaa.

Nyt kuitenkin kunto on vihdoin parempi ja mielikin positiivisempi. Eikä harmita läheskään niin paljon, että lunta ei ole vielä maassa, kun on ollut kipeänä. Nyt on toivottavasti taas sairasteltu vähäksi aikaa tarpeeksi ja pääsee laduille sitten terveenä. Kunhan tulisi niitä pakkasia ja luntakin jossain vaiheessa.

Uimatekniikkakurssinikin alkaa lähestyä loppuaan. Koko syksy on väännetty ja yksi kerta olisi enää jäljellä. Paljon oon kyllä oppinut, mutta paljon on vielä uimisen kanssa tekemistä. Nyt vaan pitää alkaa vääntäytymään hallille tarpeeksi usein, niin eiköhän se uinti sieltä pikkuhiljaa löydy. Koitan blogata lähiaikoina kokemukseni tuosta Cetuksen järjestämästä uimatekniikan peruskurssista.

Kaiken hyvän päälle irtisanouduin nykyduunista toissa viikolla ja nyt odottelen innolla uuden alkamista. Puolentoista viikon päästä olisi viikko lomaa ja silloin saisi olla urheilukelit kohdallaan. Toivotaan parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti