1. marraskuuta 2011

Urheilu on parasta paikan päällä

Olin viime lauantaina pitkästä aikaa katsomassa koripalloa livenä. En ole itseasiassa ollut vähään aikaa mitään muutakaan urheilua livenä katsomassa. Oli jo päässyt unohtumaan kuinka hienoa se on.

Olin siis Kouvolassa ja matsina oli Kouvot-Topo. Vaikka Kouvojen joukkue oli muutamassa vuodessa täysin muuttunut ja Topon porukankin tutut naamat olivat Espoon Hongan jäämiä, niin kyllä tunnelmaan pääsi pian mukaan.

Urheilun tunnelmaan pääsee paikan päällä niin eri tavoin mukaan kuin TV:n välityksellä. Tapahtumalle pystyy antamanaan täyden huomion ja voi paljon paremmin elää pelissä mukana. Kotona katsoessa kaikki reaktiot jäävät paljon pienemmäksi kuin katsomossa. Aika harvoin sitä viitsii kotona huudella tai lyödä käsiä yhteen. Fiilikset matsin aikana vaihtelevat niin paljon enemmän kuin TV:n välityksellä, että vaikka tilanteiden yksityiskohtien näkemisessä paikallaolo häviääkin TV:lle, niin kokemus on ihan toista luokkaa kuin TV:stä.

Muistutuksena itselle, että pitää taas aktivoitua enemmän paikan päälle urheilua katsomaan, eikä seurata pelkästään töllöstä. Kyllä se vaan on niin, että urheilu on parasta paikan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti