19. kesäkuuta 2012

Hävettävän hiljaista blogissa

Tämä kuntoilu ja urheilublogini on jäänyt täysin kaiken muun homman varjoon. On itseasiassa tullut urheiltua sen verran reippaasti, että ei ole tälle hommalle löytynyt prioriteettia. Silti lähes joka päivä on pyörinyt mielessäni että tätä blogiania haluaisin ehdottomasti päivittää.

Nyt teenkin poikkeuksellisesti keskikesän lupauksen ja alan pitämään parempaa huolta henkilökohtaisten hommieni tuottavuudesta. Koitan joka ikinen päivä tehdä ainakin jotain pientä liittyen näihin omiin hommiini. Tämä siis tarkoittaa tätä blogiani, web wanderer blogiani, valokuvaushommia ja muita tän tyyppisiä hommia.

Ehkäpä urheilustakin vähäsen. Koko kevään olen saanut harjoitella terveenä ja hyvin. Määrät on olleet suurempia kuin koskaan ennen ja se alkaa pikkuhiljaa näkymään positiivisesti. Uutena lajinakin kuntoiluun löysin suunnistuksen.

En ollut yli 10 vuoteen suunnistanut yhtään kertaa, vaikka monesti Jukolasta ja suunnistuksesta oli kavereiden kanssa puhuttukin. Tänä vuonna sitten sain naapurin avustuksella itseäni niskasta kiinni ja saatiin meidät ilmoitettua yhteen Jukolan joukkueseen.

5-6 iltarastin kokemuksella lähdettiin sunnuntai-aamuna 5-osuudelle ja se sujuikin mielestäni melko hyvin. Heti toiselle rastille tosin pummasin vähän ja viidennelle rastille vielä toisen kerran. Loppu tulikin hyvin ja pystyin nostamaan sijoitustamme 40 sijalla, joten suoritusta voi pitää onnistuneena.

Tosi hauskaa oli Jukolassa ja sinne pitää päästä toistekin. Kerran kävin reitin varrella uimassa, kun yritin hypätä ison ojan/pienen joen yli, kun siltaa ei sattunut olemaan lähistöllä. Juuri ponnistaessani alusta petti, menin suoraan naama edeltä jokeen. Kaikki tavarat pysyivät kuitenkin mukana, joten siitä sitten nousin vastarannalta ylös ja suuntasin kohti rastia. Yllättävästi tulinkin sen rastivälin aika nopeasti, joten reitti ei ollut huono. Jäipähän taas hauska tarina kerrottavaksi ekasta Jukola kerrasta.

Lupaan, että blogitekstiä alkaa taas tippumaan useammin. Kiitos että luit tämän kerran.

Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti