18. lokakuuta 2012

Voisko jo treenata?

Ihan mieletön hinku päästä treenaamaan. Oon kohta kolme viikkoa kärvistelly tätä ylimenokautta uintitreenien ja parin sulkapallon kera. Tavoite oli neljä viikkoa pitää lepoa ennen kuin aloittaa taas PK-kauden.

Tänään vielä kävin hakemassa uudet juoksukengät maastoon. Olin katsomassa uusia kisakenkiä, mutta kun niitä ei löytynyt, niin myyjä kävi varastosta hakemassa yhden jäljelle jääneen parin Salomonin S-Lab Fellcrosseja. Koko oli oikea ja hinta hyvin huokea, niin kotiinhan ne lähti. Ei se ainakaan auta tätä innostusta kun on uudet kengät eteisessä odottamassa. Arvostelua näistä luvassa kunhan oon vähintään 100 km niillä juossut.

Olen myös tehnyt harjoitusohjelman jo ensi kesään asti ja kirjoitellut erilaisia harjoitusmahdollisuuksia ylös. Olen myös katsellut tekniikkavideoita ja vinkkejä kaikkiin mahdollisiin lajeihin. Sekä tietysti tilaillut uutta kampetta urheiluun. Taitaa olla pieniä oireita harjoittelun puutteesta. Pidän kuitenkin pääni ja koitan yhden viikon vielä hissutella. Parempi levätä ja kerätä motivaatiota oikein kunnolla, kuin aloittaa liian aikaisin.

Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti