29. joulukuuta 2012

Joulunajan treenamiset vaihtui syömiseen

Jouluaattona iski sitten flunssa päälle ja suunnitelmista poiketen Joulu menikin syöden. Pidin myös suunnittellusti kolmen päivän tauon herkkulakosta ja tuli siis vähän mässäiltyäkin. En kyllä vieläkään oikein kaipaa noita herkkuja. Söin suklaata ja sipsejä, mutta ei ne nyt niin kovin ihmeellisiä ollut. Se helpotti herkkulakon jatkoa, jos olisi oikein nauttinut noista herkuista niin olisi voinut olla vaikeaa jatkaa.

Nyt kun on tavoitteellinen kuntoilija, niin nämä sairauspäivät tuntuu tosi raskailta. Mieliala on alhaalla kun ei pääse urheilemaan. Koko ajan vaan tulee kuulosteltua, että joko sitä huomenna pääsisi urheilemaan.

Joulun ajan urheilut jäi siis siihen, että kävin kerran puolison kanssa rauhallisella hiihtolenkillä ja toisen kerran tyttäreni kanssa hänen ensimmäisellä hiihtolenkillä. Toivottavasti uusi vuosi alkaisi hyvässä kunnossa.

Onneksi tänään alkaa Tour de Ski. Se on kyllä hyvin onnistunut kokonaisuus. Kaikkia kisoja on kyllä hauskaa katsoa ja kokonaisuudessaan tilanne elää loppuun asti. Mun tän vuoden kokonaiskilpailun voittajasuosikit on Aleksander Legkov ja Therese Johaug. Toivottavasti Heikkisen Matti on joka kisassa kympin joukossa ja vähintään kerran pallilla, niin tulee miesten puolellakin jännitettävää. Naisissa suomalaiset pärjää kuitenkin aina.


Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti