9. toukokuuta 2013

Kesän kisakalenteri alkaa valmistumaan

Kevät on ollut kiireinen töiden puolesta ja vielä lisäksi allergiat tai muu tukkoisuus on vaivannut jonkin aikaa. Alunperin oli tarkoitus osallistua reilu viikon päästä Kouvolan puolikkaalle, mutta se jää nyt väliin työreissun
takia. Tai palaan kyllä reissusta juuri ennen, mutta aikaeron ja muun rasituksen takia en usko että siitä juoksusta tulisi mitään hyvää.

Joka tapauksessa haluaisin yhden puolikkaan juosta ennen Joroisten kisaa ja parhaaksi vaihtoehdoksi tuntuu nousevan Forssan Suvi-ilta. Sinne matkaa ei olisi kovin paljoa ja ajankohta on ihan hyvä. Tosin se menee taas Jukolan kanssa päällekkäin, joten se poistuu sitten kalenterista.

Triathloneista sain vihdoin ilmottauduttua Kiskoon ja Joroisillehan minulla oli jo paikka. Triathlon kilpailukausi jäänee kolmeen viikkoon vaikka siihen on jo pari vuotta valmistauduttukin. Pitänee olla silloin kunnossa.

Loppukesän haasteeksi otin itselleni Nuuksio Classicin. Metsäkauristahan minusta ei näillä kiloilla saa, mutta eiköhän nuo Nuuksion mahtavat maisemat ja tapahtuman tunnelma auta ensimmäisen maratonin suorittamiseen maastossa. Jotenkin en osaa sitä ainakaan vielä pelätä. Pohjat ovat kuitenkiin kohtuu hyvät ja maastokilometrejä pitää alkaa keräämään pikkuhiljaa.

Juoksuturistina Lontoossa pari viikkoa sitten duunireissun ohessa
Tällä hetkellä yritän tehdä ensimmäistä Build jaksoani, jossa olisi tarkoitus tehdä vähän tehojakin pelkän määrän sijaan. Allergiat ovat vaan vähän estäneet ottamasta irti paljoa kropasta, mutta varovaisesti olen pyrkinyt välillä nostamaan tehojakin.

Tämän vuoden treenimäärät on alkuvuoden osalta pysyneet aikalailla samoissa viime vuoden kanssa. Viime vuonna tähän aikaan oli 80 tuntia treeniä kasassa, nyt 87. Määrää ei siis ole tullut niin paljoa. Tosin 2011 loppuvuosi oli todella tuskaista ja nyt 2012 loppuvuonna sain tehtyä kohtuu hyvin pohjia. Pohjat pitäisi siis olla jonkin verran paremmat kuin viime vuonna tähän aikaan. Nyt vaan pitää saada tehoja irti. Kisko sitten kertoo paljon mihin suuntaan on menty.

Seuraavaan kolmeen viikkoon tulee reissupäiviä 13, joten treenaaminen on taas vähän haastavaa. Onneksi 8 niistä on lomaa vaimon ja lasten kanssa. Lenkkarit tulee pakattua, mutta aika vähiin juoksut varmasti jää.

Kesää ja kisoja odotellessa.

Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti