8. elokuuta 2013

Nuuksio Classic jää väliin

Edellisessä pohdinnassani jo vahvasti ajattelinkin, että minusta ei ole näillä jaloilla Nuuksio Classiciin tänä vuonna. Pienet jalkavaivat ja touko-kesäkuun aikainen väsymys ovat estäneet kunnollisen juoksuharjoittelun ja en uskalla lähteä rikkomaan itseäni Nuuksio Classiciin.

Tämä oli minulle tosi vaikea päätös, kun mielellään ei tämmöisistä tavoitteista luovu. Järki kuitenkin voitti, nykytilanteessa juoksusta ei ainakaan kivaa olisi voinut tulla. Maaliin olisi mahdollisesti voinut päästä, mutta se pahimmillaan olisi odottanut pitkä harjoitustauko.

Liikkuminen ja treenaminen on minulle tärkeämpiä kuin kilpailut. Joroisiin osallistumisen tyhmin puoli olikin se, että ennen Joroisia piti lepäillä että kunto nousisi huippuunsa ja jälkikäteen taas, että palautuisi. Nämä olivat minulle henkisesti raskaita viikkoja kun ei päässyt treenaamaan. Ehkä se aika polvileikkauksen jäljiltä vieläkin kummittelee mielessä, kun se sohvalla makaaminen oli silloin niin typerää puuhaa. Silloin sentään esikoinen oli pieni ja viihdytti minua, mutta nyt tytöt on jo sen verran isoja, että ennemminkin niiden kanssa pitää olla menossa kuin palautella rauhassa.


No päätös on nyt tehty. Jos jalat vähän parantuvat, niin Vantaan puolimaratonille koitan luultavasti mennä. Ja on tossa naapurin kanssa ollut puhetta jostain 200 kilometrin fillarilenkistäkin. Eiköhän tässä jotain kivaa vielä keksi syksyksi.

Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti