12. lokakuuta 2013

Kunnossa, kunnossa, mieshän on elämänsä kunnossa..

No ehkä mä en nyt elämäni kunnossa ole, mutta kunnossa kuitenkin. Pitkä kipeänä olo jakso taitaa nyt olla ohi. Kolmas antibiottikuuri vihdoin taisi tepsiä. Minullahan lopulta oli mykoplasman lisäksi keuhkoklamydia, joka siis vei lopulta voimani. Nyt toivottavasti molemmat, myko ja keuhkoklamydia ovat taakse jäännyttä elämään.

Tällä viikolla olen päässyt kolme kertaa lenkille. Kerran vaimon kanssa maantiepyörällä hyvin rauhallisesti ja sitten kaksi kertaa vähän reippaammin maastopyörälenkillä. Maastopyöräily on kyllä sairaan hauskaa hommaa. Maastojen löytämisen ei pitäisi tällä pohjois-Espoon metsämäärällä olevan vaikeaa, mutta silti se on. Pirttimäen ja Nuuksion ulkoilualueilla maastopyöräily on maastossa kielletty. Pitää nyt toivoa että hyviä sallittuja polkuja vielä löytyy jostain läheltä. Pitää alkaa metsästämään hyviä reittejä.

Nyt pitää vaan malttaa ottaa kohtuullisen reuhallisesti. Huomenna ehkä koitan jotain vielä tehdä, mutta sitten tuleekin automaattinen kolmen päivän rauhallisempi jakso. Olen duunireissussa maanantaista tiistaihin ja sitten keskiviikkona mennään juhlistamaan kummitytön synttäreitä duunipäivän jälkeen.

Homma on kuitenkin hallussa.


Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti