22. maaliskuuta 2014

Aika lentää ja treenit menee

Lähes kuukausi on taas vierähtänyt edellisestä blogipostauksesta. Mitään kunnon tekosyitä tähän ei oikein ole. Olen vaan tehnyt vähän liikaa töitä, ollut työreissussa ja vapaa-ajalla treenannut ja ollut lasten kanssa.

Kiitettävän hyvin olen pysynyt terveenä, vaikka väsymystäkin on jonkin verran ollut. En tiedä johtuuko se keväästä vai töistä, mutta on ollut ihan puhdasta univäsymystä. Kroppa on toiminut ihan hyvin treeneissä, mutta iltaisin ja aamuisin on ollut väsynyt. Mielestäni olen kuitenkin nukkunut normaalisti.

Tämän 2+1 syklin treeniviikot jäivät määrältään ihan vähän pienemmiksi kun oli alkuperäinen ajatus. Osasyynä on se, että tänä talvena ei ole tullut tehtyä tosi pitkiä hiihtolenkkejä, kun lyhyellä radalla ei kovin montaa tuntia jaksa pyöriä. Pyöräkautta en ole myöskään avannut, niin määrää on ollut vähän vaikea tehdä.

Motivaatiota treenaamiseen on löytynyt kohtuullisesti. Kauden tavoitteet ei ehkä motivoi mua hirveästi. Kisko Triathlon on hauska tapahtuma, mutta siellä parantaminen ei vaadi mahdottomia. Ajatus mennä Vantaan Maratonille ei vieläkään kauheasti herätä intohimoja. Juoksutreenejä olen tehnyt kuitenkin kohtuullisesti.

Tällä viikolla sain ilmoitettua itseni ja vaimon Jämi84 -MTB:hen. Olen luvannut ajella sen vaimon kanssa, niin ei ole mitään aikatavoitteita, mutta on kyllä hauska lähteä näkemään Jämin maastopyöräkisa. Mielessä on myös pyörinyt ajatus jostain seikkailukisasta loppukesälle. Jos löytyisi sopiva, niin semmoiseen olisi hauska mennä kokeilemaan.

Kerrankin toivon, että nämä lumet nyt vihdoin sulaisivat pois. Toivon, että maasto- ja maantiepyöräily sekä suunnistus tuovat uutta intoa kuntoiluun.

Kevään kohokohtana on reissu koko perheen voimin Californiaan. Sitä odotellessa jaksaa kohti kevättä.

Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti