14. helmikuuta 2015

Ystäville

Olen ollut onnekas, että harrastukset, työ ja elämä on tuonut matkan varrella paljon hienoja ihmisiä. Osa näistä ihmisistä on pysynyt ystävinä jo pitkään. Heille haluan erityisesti toivottaa hyvää ystävänpäivää. Ilman ystäviä ja rakkaita elämä ei olisi juuri mitään.

Matkan varrella on ollut myös paljon ihmisiä, joihin ei ole tullut pidettyä tarpeeksi yhteyttä. Aika ja tilanteet ovat vaan ajaneet erilleen. Silti monet heistä, ovat usein mielessä.

Näin ystävänpäivänä vähän harmittaa, että jotkut näistä ihmisitä ovat jääneet taakse.. Niin paljon hienoja muistoja ja hyviä hetkiä on näiden ihmisen kanssa tullut vietettyä.

Itselle varsinkin urheilun saralta on jäänyt paljon ihmisiä joiden kanssa on ollut erityisen helppo olla, vaikka ei ole edes heitä niin hyvin tuntenut. Näitä ihmisiä tulee ajateltua aika usein. Erityisesti tulee mieleen jotkut ystävät pesis ajoilta, joitain koripallovuoroita ja aika monia eri salibandyseuroista.

Nuoruus on myös sellaista aikaa, että monet ihmiset jättävät jäljen. Siksi myös yläasteelta ja lukiosta on mielessä monia ystäviä joista ei ole kuullut aikoihin. Onneksi aina silloin tällöin maailma heittää heidät samalla kiertoradalle ja heitä putkahtaa vastaan mitä ihmeellisemmissä paikoissa.

Sen verran pitkään on tullut oltua myös jo työelämässä, että on kertynyt vanhoja työkavereita, joihin yhteydenpito on jäänyt. Nykyinen työni on myös vienyt niin moniin yrityksiin, että hyviä ihmisiä tulee vastaan paljon. Jokaisesta paikasta tuntuu aina jäävän muutama ihminen mieleen, keneen haluaisi pitää enemmän yhteyttä, mutta reaaliteetit vaan ajaa ohi.

Tämä postaus oli kaikille hienoille ihmisille matkan varrella. Niille ystäville jotka ovat joskus olleet ystäviä ja keiden kanssa on viettänyt hienoja hetkiä. Kiitos niistä.

Koitin löytää jotain biisiä joka kuvaisi ystävyyttä. Pitkän etsinnän jälkeen en pystynytkään löytämään yhtä, vaan kaksi klassikkoa. Toinen jonka kaikki 70-90 syntyneet ainakin tietävät ja toinen jonka sitä vanhemmat ainakin tietävät. Valitse itse kumpi sinulle sopii.
Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti